Piešťany Reality Piešťany Reality
Piešťany Reality Piešťany Reality
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
-
  €
-
m2

Exkluzívny 3-izbový byt s terasou a garážou/2autá v novostavbe PINIA - Sĺňava II

Cena:
1,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Piešťany
Obec: Piešťany
Ulica: Odborárska
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 97 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1260
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

1260 - Na predaj krásny 3-izbový byt v exkluzívnom prostredí, v tichej lokalite obklopenej prírodou, s možnosťami športových aktivít, ale aj oddychu. Byt s výmerou 80m2 + terasa 17m2  sa nachádza v novostavbe PINIA na najvyššom 5. poschodí s orientáciou na Váh/západ. Dispozícia bytu: vstupná chodba so šatníkom, 2 izby, kúpelňa so sprchovým kútom, WC a prípravou na vaňu, obývačka spojená s kuchyňou, špajza a samostatné WC. Zo všetkých izieb je vstup na terasu. Byt bol dokončený s použitím nadštandardných materiálov a vybavenia: kanálové chladenie, zalícované interiérové dvere (la-tente), soklové lišty zabudované v stene, rozšírený sprchový kút so žľabom pod stenou, kuchynská linka masív vyrobená na mieru, vysoké stropy s bočným podsvietením, vonkajšie hliníkové elektrické žalúzie, inteligentná domácnosť. Byt má podlahové vykurovanie (voda-plyn). K bytu patrí pivnica a garážové státie pre 2 autá s predprípravou na el.nabíjanie.

Bytový dom skolaudovaný 2024 je vsadený do pokojnej prírody medzi dva toky - Váh a Rimplerova Važina. Veľké presklené plochy francúzskych okien zabezpečujú spojenie s prírodou a pohľad do zelene. Vysoké stropy, široké izby, veľké terasy, komfortné lodžie a balkóny - to sú ďalšie benefity budovy. Byty a Apartmány majú plynové podlahové kúrenie s reguláciou každej miestnosti, hliníkové okná najvyššieho štandardu (HEROAL), bezpečnostné vstupné dvere. Samozrejmosťou je bezbariérový prístup a kamerový systém stráženia. Každá bytová jednotka má zavedený internet a TV rozvody. V interiéri sa nachádza výukový bazén a wellness area. Budova spĺňa najvyššie nároky energetickej triedy náročnosti.

Lokalita: jedinečná poloha v lone prírody (CHKO) a pritom len pár minút od centra mesta a kúpeľného ostrova v Piešťanoch, len 300 m od areálu vodného lyžovania v Ratnovskej zátoke. Priamo pri bytovom dome je okruh okolo vodnej nádrže Sĺňava -obľúbená asfaltová trasa, vhodná rovnako na bicyklovanie aj na in-line korčuľovanie. Jej dĺžka je 14 kilometrov. V tesnej blízkosti sú  tenisové kurty a možnosť sezónneho využívania vonkajšieho bazéna.

Cena na vyžiadanie.

Viac informácií vám rada poskytnem na tel. č. 0905 248 196 alebo mailovej adrese petovska-ZVNC-piestanyreality.sk

Teším sa na stretnutie!

Maklér:

makler
Maklér:Iveta Peťovská,RSc.
Telefón:+421905248196
E-mail:petovska-ZVNC-piestanyreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.